Produktchef / Utbildare

Din primära uppgift som utbildningsansvarig på Mitsubishi Electric är att utbilda främst våra kunder i företagets produkter och installationer inom kyla, värme, ventilation samt system i samverkan. Mitsubishi Electric tillverkar värmepumpar, luftkonditionering och utvecklar integrerade systemlösningar. Du kommer att utbilda VVS och kyl installatörer, servicetekniker, konsulter och fastighetstekniker. Har du erfarenhet av att ha jobbat som servicetekniker inom branschen och vill ta nästa steg att bli proffs på att utbilda i produkter/system och demonstrera installationer är du rätt person för tjänsten.

E-Commerce Manager

Som E-Commerce Manager, e-handelsansvarig, ansvarar du för att driva försäljningen av kontorsvaror och tjänster på web-shopen genom att planera och hålla en hög aktivitetsnivå. Du ska även driva och planera företagets närvaro i sociala medier och uppföljning av detta genom analyser och komma med förslag på åtgärder för optimering.

Marknadschef

Du ansvarar för AllOffices marknadsföring av förbrukningsvaror och tjänster till kontor i Sverige. Försäljning och marknadsföringen sker via online och offline. Ditt ansvar är att lägga strategiska marknadsplaner, utveckla digital marknadsföring och se till att marknadsbudgeten används optimalt och följs upp genom våra försäljningskanaler: web-shop, butik och säljkår. Våra kunder finns inom näringslivet, kommuner, landsting och offentlig sektor. Du ingår i ledningsgruppen och du ansvarar för 2 medarbetare, E-Commerce Manager och marknadskoordinator.

Marknadskoordinator

Som Marknads- och Kommunikationskoordinator på Durable Scandinavia AB ansvarar du för marknadsföringen av våra kontorsprodukter på central nivå i Norden. Du tar fram marknadskoncept för produkterna och företaget. Du ser till att informationen på Durables hemsidor och i sociala medier är tydlig och kommunicerbar för att främja den nordiska försäljningen. Du ingår i Durables internationella marknadsteam.

Produktchef Elnät

Som produktchef / produktspecialist för Drakas och Prysmian Groups välkända och breda kraftkabelsortiment och tillbehör ansvarar du för sortimentets sammansättning. Du är uppdaterad om marknadens behov/utveckling inom produktområdet och utformar/genomför strategier och marknadsplaner. Du ansvarar även för produkternas tekniska krav, lönsamhet och livscykler. Du initierar produktutveckling, definierar riktlinjer för säljkanaler och prissättning samt ansvarar för att produktrelaterad info finns i våra system och är tillgänglig för våra elinstallations- och elnätskunder.

Produktchef Installationkabel

I rollen som produktchef / produktspecialist på Draka Kabel är du ansvarig för installation- och specialkabel. Du ser till att produktportföljen har rätt sammansättning. Du utformar/genomför och följer upp strategier och marknadsplaner. Du ser till att produkterna motsvarar tekniska krav, håller lönsamhet samt produkternas livscykler. Du initierar produktutveckling, definierar riktlinjer för säljkanaler och prissättning samt ansvarar för att produktrelaterad info finns i våra system och är tillgänglig för våra elgrossister- och elinstallatörskunder.

Kundservice

Som kundserviceansvarig på wenglor kommer du att ha en varierande roll från att ansvara för växeln, serva kunder, sköta administration/uppdateringar till att supporta säljavdelningen. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start omgående.

Produktchef

Som produktchef till vår VS-avdelning för sortimentet stålrör och delar samt kopparrör är ditt ansvar att vara uppdaterad om marknadens behov/utveckling inom produktområdet. Marknadsstrategi, kategoriplanering, förhandling och val av rätt leverantör, prissättning och registrering/uppdatering av data i affärssystemet är några väsentliga arbetsuppgifter du har.

Produktchef

Som kommersiell produktchef till vårt nya affärsområde Klimat (ingår produktområdet Ventilation och Teknisk Isolering) är ditt ansvar att vara uppdaterad om marknadens behov/utveckling inom produktområdet. Marknadsstrategi, kategoriplanering, förhandling och val av rätt leverantör, prissättning, kampanjplanering och registrering/uppdatering av data i affärssystemet är några väsentliga arbetsuppgifter du har.