Denna tjänst är tillsatt!

Distriktschef Service

Som Distriktschef Service för distrikt Dalarna ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder och personal. Fokus ligger på utveckling och merförsäljning på befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Placeringsort för tjänsten är Mora. Du rapporterar till regionchefen och du ingår i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter
  • Vi söker nu en säljinriktad och driven Distriktschef Service till vårt distrikt Dalarna. Enheten består idag av fyra platskontor (Älvdalen, Mora, Leksand, Ludvika) med ett 40-tal medarbetare.
  • Du har budget- och personalansvar och ska utveckla samt stimulera medarbetare till att nå de mål som är uppsatta för enheten.
  • Du har goda ledaregenskaper och du kan upprätthålla en god kommunikation och samarbete med kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala staber inom Caverion.
Din bakgrund/personlighet
  • Akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande är önskvärt men inte ett krav.
  • Dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar.
  • Meriterande är en teknisk bakgrund med inriktning mot bygg, fastighet, VS, klimat, energi eller liknande.
  • Meriterande med erfarenhet av affärsutveckling och sammanställning av kalkyler och offerter.
  • Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga goda långvariga relationer.
  • Som person är du noggrann, målmedveten, kommunikativ, lyhörd och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla team.
Vi erbjuder
  • Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.
Om företaget

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Sökord: : servicechef, entreprenadchef, arbetsledare, platschef, filialchef, chef, avdelningschef, projektchef, enhetschef, försäljningschef, projektledare, projektör, installationssamordnare,, konsult, VVS, VS, klimat, ventilation, kyla, energi, bygg, fastighet, entreprenad, service, drift, underhåll
Denna tjänst är tillsatt!