Denna tjänst är tillsatt!

Ekonomichef

Som ekonomichef blir du ansvarig för ekonomin på Edsvikens EL och till din hjälp har du 3 medarbetare som du leder och fördelar det vardagliga arbetet på avdelningen.

Edsvikens EL är experter på bl. a stambyten, butiksinstallationer, kontorsanpassningar och vi har kompetens och personal inom el- och styrteknik, belysning och energieffektivisering. Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet som utför elservice och avancerade tekniska lösningar. Våra kunder är främst de ledande fastighetsägarna, byggföretag och bostadsrättsföreningar.

Dina arbetsuppgifter
  • Driva, leda, fördela och följa upp företagets alla ekonomiska aktiviteter såsom: fakturering, kundreskontra, redovisning, bokslut, prognoser, kostnadsuppföljning/-kontroll, successiv vinstavräkning och rådande leverantörsavtal. Du har personalansvar för 3 medarbetare.
  • Ansvara för att ta fram/analysera/informera om KPI:er. Du har stenkoll på företagets dagliga kassaflöde, likviditet, kostnader och om några snabba ekonomiska åtgärder behöver vidtas. Du ingår i ledningsgruppen och du rapporterar till VD.
  • Med pondus och bestämdhet styr du projektledarna och du ser till att du får ekonomisk information om projektens ekonomiska status inför kommande bokslut. Du är ett bollplank och ekonomisk rådgivare till övriga avdelningar samt driver företagets ekonomifrågor.
Din bakgrund/personlighet
  • Erfarenhet från att ha jobbat som ekonomichef på ett företag som sysslar med tjänste- alt projektförsäljning. Du har kunskaper om hur ekonomiska rutiner fungerar från att lägga in data i ekonomisystemet till att redovisa, göra bokslut, följa upp, analysera och tolka nyckeltal.
  • En tydlig, drivande och operativ person som kan hålla ihop ekonomiarbetet och fördela arbetsuppgifterna inom företaget på ett effektivt och optimalt sätt.
  • Goda it-kunskaper och du är en van användare av Excel vid framtagning av bl a ekonomiska analyser. Vi arbetar i affärssystemet Entré från Hantverksdata.
  • Strukturerad, organiserad, noggrann, ansvarsfull, analytisk, affärsinriktad är några utmärkande drag hos dig som person. Du kan hantera många olika ärenden samtidigt som du håller uppsatta deadlines. Du är inte rädd för att hugga i om det behövs.
  • Ekonomutbildning på gymnasie- eller högskolenivå är ett krav.
Vi erbjuder
  • Med nya idéer har du möjlighet att påverka ekonomiavdelningens utveckling och expansion. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi tror att du med ditt positiva sätt kommer att trivas på Edsvikens EL. Vi ser fram emot att få träffa dig.
Om företaget

Edsvikens El AB startades 1982 av Bror Friberg som 2011 avyttrade bolaget till Energy Holding AB.
Företagets kontorslokaler finns på Odengatan 16 i Stockholm, där företagsledning, ekonomi samt projekt- och arbetsledning finns samlad. Totalt sysselsätter bolaget ett 80-tal medarbetare som alla finns till för att stötta och hjälpa våra kunder. Vi har för närvarande runt 35 fullt utrustade servicebilar som kännetecknas av vår grafiska profil och är ett välbekant inslag i Stockholmstrafiken. Våra huvudsakliga uppgifter är att utföra installationer inom projekt eller service samt säkerhetsinstallationer i elanläggningar. Alla elektriker som arbetar på eller anlitas av Edsvikens EL AB har ECY-certifikat. Vi kompetensutvecklar ständigt våra medarbetare inom samtliga områden. Samtliga medarbetare har genomgått ABC, Avd:C och Heta arbeten.
Läs mer om företaget på www.edsvikensel.se

Sökord: ekonomi, ekonomiansvarig, ekonomichef, ekonom, chef, redovisningschef, redovisning, redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningskonsult, konsult, controller, affärs controller, business controller, financial controller
Denna tjänst är tillsatt!