Denna tjänst är tillsatt!

Filialchef

Du blir budget- och resultatansvarig för huvudfilialen i Luleå samt tillhörande filialer i Piteå och Kalix. Imtech Elteknik utför entreprenad- och serviceprojekt inom el, elteknik, data/telecom och säkerhet främst mot stål-, massa- och gruvindustrin, bygg- och fastighetsbolag, landsting och kommuner.

Dina arbetsuppgifter
 • I ditt team ingår 75 kompetenta och självständiga medarbetare som består av projektledare, serviceledare, kalkylator och elektriker.
 • Huvudfokuset i ditt arbete är personalledning och kundkontakter. Du är aktiv ute hos befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med nya projekt. Du bearbetar även nya och potentiella kunder/marknader.
 • Du följer noggrant upp att dina medarbetares projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt fastslagen plan.
 • Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna på filialerna är en annan viktig uppgift du har. I rollen ingår ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Du ansvarar för att skapa strategiplaner och operativa/taktiska mål samt att följa upp dem kontinuerligt.
 • Huvudfilialen i Luleå samt tillhörande filialer i Piteå och Kalix ingår i region Nord och ditt geografiska distriktansvar är Norrbotten.
Din bakgrund/personlighet
 • Antingen har du haft en ledande roll inom elinstallationsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som filialchef i din karriär. Du kan även ha erfarenhet från branscher såsom industri, kraft, styr- och regler, bygg, säkerhet eller FM. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat.
 • Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt. Meriterande är om du har kunskaper inom kollektivavtal för svenska elektrikerförbundet.
 • Har du har kalkyl- och förhandlingsvana är det en fördel men inte ett krav.
 • Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper. Imtech arbetar i kalkylprogrammet Maxikod och i projektledarprogrammet N´trada.
 • Affärsmässig, serviceinriktad, lyhörd och kommunikativ är några utmärkande drag som du har som person. Du är väl insatt i ekonomiska frågor.
Vi erbjuder
 • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.
Om företaget

Imtech Sverige består av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans utgör en komplett teknik- och installationspartner med omkring 4 300 medarbetare och en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic, en ledande aktör på den nordiska marknaden som finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som utvecklar lösningar inom trafik och infrastruktur. www.imtech.se

Sökord: Försäljningschef, platschef, enhetschef, avdelningschef, chef, servicechef, serviceledare, projektchef, projektgruppchef, konsultchef, projektledare, arbetsledare, konsult, entreprenad, service, automation, grossist, leverantörsled, bygg, tele, data, industri, säkerhet, el, elteknik, elkraft, kraft, elinstallation, styr- och regler
Denna tjänst är tillsatt!