Denna tjänst är tillsatt!

Försäljningschef

Som försäljningschef för region Stockholm till vårt nya affärsområde Klimat (ingår produktområdet Ventilation och Teknisk Isolering) antar du utmaningen att skapa tillväxt genom att leda, planera och följa upp säljavdelningen som idag består av 10 säljare.

 

Dina arbetsuppgifter
  • Du har ett budget- och resultatansvar för Klimats säljavdelning. Säljavdelningen bearbetar och besöker främst installatörer inom Ventilation och Teknisk Isolering i Stockholms län och Upplands län.
  • Som försäljningschef lägger du stor vikt vid att coacha och utveckla dina medarbetare inom säljteknik och öka graden av kundinriktade aktiviteter för att skapa tillväxt.
  • Du är delaktig i seminarer/mässor och lokala kundträffar och med ditt tydliga affärsmannaskap skapar du förtroende såväl internt som externt.
  • Du ingår i den regionala ledningsgruppen. Du rapporterar till regionchefen. I region Stockholm finns kontor i Kungens Kurva, Häggvik och Uppsala och du kan själv välja din placering.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har erfarenhet av en säljledande roll inom teknisk försäljning. Har du kunskap inom ventilation alt inom byggsektorn är det meriterande. Du kan uppvisa goda säljresultat.
  • Du brinner för affärer och du har en utpräglad social förmåga att skapa seriösa och långsiktiga kundrelationer. Du är en professionell förhandlare.
  • Ahlsell arbetar i affärssystemet Vivaldi (egenutvecklat) och vi förutsätter att du är en van användare av CRM-system.
  • Utmärkande egenskaper för ditt ledarskap är att du är drivande, engagerad, positiv, lyhörd och med ditt prestigelösa sätt får du personalen motiverad och utvecklingsbar. Du ser alltid till ”företagets bästa”.
Vi erbjuder
  • Att få vara med och påverka och utvecklas i det nya affärsområdet ”Klimat”, där Ahlsell lägger ett stort fokus och resurser för att skapa tillväxt. Tillsammans med 7 affärssinnade försäljningschefer i Sverige kommer du att vara en betydande ”nyckelperson” som driver och utvecklar businessen i Stockholm/Uppsala.
  • Ahlsell satsar på sin personal och du har alla möjligheter att göra en långsiktig karriär inom företaget.
Om företaget

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om ca 21 miljarder SEK och ca 4 800 anställda.

Sökord: Chef, försäljningschef, säljledare, regionchef, Area Sales Manager, Facility Manager enhetschef, filialchef, platschef, distriktchef, ventilation, VVS, VS, VA, el, bygg, isolering, industri, tele, data, säkerhet, larm
Denna tjänst är tillsatt!