Projektingenjör / Entreprenadingenjör Forsmark

Assemblin har fått uppdraget av Skanska att delta i projektering och produktion för utbyggnad av det befintliga slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall (SFR) i Forsmark. Det gäller el, automation/styrsystem, sprinkler, ventilation samt värme och sanitet.

Som projektingenjör / entreprenadingenjör i projekt Forsmark på Assemblin i Stockholm arbetar du tillsammans med projektchef, projekterings- och projektledare. Projektgruppen ska ansvara och säkerställa att projektet från uppstart till genomförandet är lönsamt, håller en hög produktivitet och god kvalitet. Du kommer att bli anställd på Assemblin Ventilation.

Vi månar om våra medarbetares kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Ta chansen och vara med i ett utmanande, spännande och utvecklande lag!

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvara för att projekt följer verksamhetssystemet, lagar och förordningar.
 • I samråd med projektgruppen ta fram uppgifter och underlag för tids-, betalnings-, kvalitets- och miljöplaner, PM/ÄTA samt avvikelsehantering.
 • Planera/förbereda inköp, material leveranser och logistik.
 • Delaktig i ekonomistyrningen att projektens kalkyl och tidsplan följs genom kontroll, uppföljning och lagda prognoser.
 • Ha kontakt med beställaren och slutkund för att vara lyhörd för önskemål som uppstår. Vid behov delta i externa byggmöten
 • Ta fram olika former av dokument och bistå projektgruppen med övrig administration.
 • Rapportera till projektchefen och du blir placerad på vårt kontor i Solna. Till sommaren 2024 kommer kontoret att flytta till Västberga. Säkerhetsprövning och drogtest sker innan anställning.
Din bakgrund/personlighet
 • Innehaft roller som projektingenjör / entreprenadingenjör /samordnare / koordinator i några år i entreprenadprojekt inom installation eller bygg. Generella teknikkunskaper är meriterande.
 • God administrativ förmåga krävs i rollen. Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och kan hantera många olika ärenden samtidigt.
 • Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.
 • Är du en proaktiv, engagerad, strukturerad, noggrann och kundorienterad person är du rätt person för jobbet.
 • Du har goda kunskaper i svenska/engelska och innehar B-körkort. Erfarenhet av att arbeta med projektmodeller och en god IT-vana är förutsättningar som krävs för tjänsten. Du kommer att arbeta främst i Primavera (tidsplaneringssystem) och i Microsoft 365.
Vi erbjuder
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa
projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier
mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är
med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 22
orter i Sverige, omsätter 1,6 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblin koncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vi har en omsättning på 14,6 miljarder kronor och cirka 7100 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Sökord: projektingenjör, entreprenadingenjör, Project Engineer, Contracting Engineer, projektledare, projektkoordinator, projektsamordnare, projekteringsledare, projektör, arbetsledare, arbetschef, konsult, entreprenad, installation, ventilation, VVS, VS, energi, värme, kyla, styr och regler, el, bygg
Ansök här
Fält märkta med * är obligatoriska

Jag samtycker till att gå med i RekryteringsMäklarens kandidatnätverk och godkänner att RekryteringsMäklaren sparar mina personuppgifter. Min profil kommer att finnas tillgänglig för att RekryteringsMäklaren ska kunna matcha den mot rekryteringsuppdrag.

Läs mer om hur RekryteringsMäklaren behandlar dina personuppgifter här.