Denna tjänst är tillsatt!

Redovisningskonsult

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvara och utföra redovisningsuppdrag åt våra kunder som innefattar löpande redovisning, avstämningar och bokslut.
  • Våra kunder är mindre och medelstora företag i varierande branscher. Du kommer att vara placerad på vårt trevliga och ljusa kontor i Stocksund. På vissa uppdrag blir du placerad ute hos kund.
  • Du kommer att få ett eget kundansvar där du skapar en nära och långsiktig kontakt med kunderna genom att vara kundorienterad, serviceinriktad och initiativrik.
Din bakgrund/personlighet
  • Du har arbetat några år med redovisning. Du är van vid att hålla ”deadlines” och att hantera många olika ärenden samtidigt.
  • Som redovisningskonsult får du full insyn i kundernas ekonomi och vi värnar om att du som medarbetare har en hög moral/etik och med din integritet tar du fullt ansvar för dina arbetsuppgifter.
  • Eftersom våra kunder arbetar i olika ekonomisystem ställer vi krav på att du har god kunskap samt intresse och fallenhet att lära dig olika IT-system.
  • Noggrann, strukturerad, effektiv, stresstålig, självständig, förtroendeingivande och humoristisk är några personliga egenskaper du har. Vi har en lättsam och positiv stämning på företaget.
Vi erbjuder
  • Ett spännande och utvecklande arbete där dina initiativ premieras. Birina Redovisning satsar på sin personal vad gäller kompetensutveckling och att få medarbetarna att trivas genom att skapa en trevlig och positiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot att få träffa dig.
Om företaget

Birina Redovisning är en redovisningsbyrå som utför allt från redovisning, bokslut, lönehantering, administration, årsredovisningar, deklarationer, koncernbokslut och bolagsbildningar. Bolaget grundades 2001 av Birgitta Selling och Carina Larsson. Verksamheten sysselsätter idag 4 redovisningskonsulter. Vårt kontor finns på Brovägen 9 i Stocksund.

Vi satsar starkt på vår egen kompetensutveckling inom alla våra verksamhetsområden. Vi är auktoriserade medlemmar i SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) som garanterar kvalitet och trygghet för våra kunder och medarbetare.

Sökord: redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisningsassistent, assistent, konsult, ekonom, bokföring, redovisning, ekonomi
Denna tjänst är tillsatt!