Denna tjänst är tillsatt!

Säljare

Du besöker fastighetsägare / förvaltare och säljer CAD-Q:s utbud av tjänster och system som effektiviserar hantering och lagring av byggnaders ritningar, modeller och annan information. Cad-Q:s filosofi är att genom smarta metoder och rätt lösningar inom BIM och CAD underlätta för våra kunder att utveckla sina arbetsmetoder och verksamheter. Inom kort kommer vi att byta namn till Symetri.

Dina arbetsuppgifter
 • Du erbjuder kunder inom fastighetsbranschen CAD-Q:s tjänster och system inom digital arkivering av ritningar, datafångst, drift/underhåll och support.
 • Dina kunder finns idag främst i Stockholmsregionen men resor kan även förekomma i övriga Norden. Du bearbetar såväl befintliga som nya kunder via telefon, personliga besök och webmöten. Din målsättning är att skapa långsiktiga affärsrelationer.
 • Inom FM-avdelningen finns konsulter med en hög teknisk kompetens att tillgå vid djupare diskussioner med kunderna.
 • Delta i mässor och seminarier.
 • Utgå från vårt regionskontor i Solna och du rapporterar till Försäljningschefen inom Facility Management.
Din bakgrund/personlighet
 • Erfarenhet från lösningsbaserad försäljning av fastighetssystem inom fastighets- alt byggbranschen är meriterande. Du kan även ha sålt annan mjukvara eller SaaS / molntjänster mot samma kundsegment.
 • Kunskap inom byggprocesser är ett krav och att du har ett intresse för hur modern teknik kan stötta fastighetsägare att effektivisera sin verksamhet.
 • Tack vare ditt entreprenörskap och engagemang drivs du av att bearbeta såväl befintliga som nya kunder och du ser till att det blir avslut i affärerna.
 • Du är en tävlingsmänniska och med dina starka drivkrafter vill du nå uppsatta mål och skapa resultat.
 • Affärsmässig, kommunikativ, förtroendeingivande, uthållig, självständig och strukturerad är några utmärkande egenskaper för din person. Du brinner för att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.
 • Har goda kunskaper i engelska.
Vi erbjuder
 • På CAD-Q får du möjligheten att göra en spännande resa. Företaget är inne i en intressant utvecklingsfas både geografiskt och erbjudandemässigt med en stark ägare i Addnode-koncernen. Din insats blir tydlig och viktig i vår organisation. För rätt person finns det möjlighet att gå vidare till rollen som teamledare eller försäljningschef.
Om företaget

Cad Q Facility Management är en del av Cad-Q som är Nordens ledande tjänsteföretag inom modell- och ritningsrelaterad IT. Cad Q arbetar med att effektivisera och utveckla våra kunders hantering och utnyttjande av fastighetsdata och -information. Utöver konsulttjänster arbetar Cad Q med implementering av programvaror, utbildning, support och IT-stöd av CAD-relaterade system till bygg-, fastighets- och industrisektorn. CAD-Q är ett helägt dotterbolag till Addnode-koncernen. Läs mer om Cad-Q Facility Management www.fm.cad-q.se

Addnode Group är noterad på Stockholmsbörsen, är marknadsledande i Norden inom IT-lösningar för design, konstruktion och produktlivscykelhantering. Vi är 1200 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Serbien, Bosnien, Indien och USA.
Läs mer om Cad-Q på www.cad-q.se

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, teknisk säljare, Account Manager, Area Sales Manager, projektledare, konsult, cad, BIM, it, bygg, fastighet, anläggning, digitalt arkiv
Denna tjänst är tillsatt!