Denna tjänst är tillsatt!

Säljare

Din primära uppgift är att besöka elnätskunder och elnätsinstallatörer i Sverige. Du ansvarar för försäljningen av Drakas kabelsortiment inom låg-, mellan- och högspänning. I samarbete med segmentschef, innesäljare, offertingenjörer och produktchef driver du och utvecklar businessen inom segmentet Elnät.

Dina arbetsuppgifter
 • Besöka tekniker, konstruktörer och inköpare hos elnätskunder och elnätsinstallatörer i Sverige. Du presenterar Drakas och Prysmian Groups välkända och breda kabelsortiment inom låg-, mellan- och högspänning. Du säljer främst standardprodukter men även kundanpassade produkter kan förekomma.
 • Ansvara för att utveckla befintliga kunder och du har ett intresse för att kontakta nya kunder för att stärka marknadspositionen.
 • Du har en tät dialog med fabriks-, logistik- och produktchef för att erbjuda kunderna den optimala produktlösningen.
 • Tillsammans med kunder besöker du internationella produktionsenheter varför goda engelskakunskaper är ett krav.
 • Du rapporterar till försäljningsdirektören som sitter i Stockholm. Önskvärd bostadsort är Stockholm alt Mälardalen. Räkna med ca 1 övernattning/vecka.
Din bakgrund/personlighet
 • Du är en framgångrik säljare som har erfarenhet av försäljning inom elnät / kraft.
 • Du är uthållig och du kan driva långsiktiga affärer samtidigt som du har förmåga att få avslut i dina affärer.
 • Med din passion för kunder och affärer lyckats du skapa långsiktiga kundrelationer som du lägger ner stor energi för att behålla och utveckla.
 • God förhandlingsförmåga, erfarenhet från att skriva avtal och kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
 • Arbeta i team är för dig en självklarhet och genom att vara kommunikativ, strukturerad, drivande, prestigelös skapar du goda förutsättningar att driva affärerna på en professionell nivå.
 • Resultatfokuserad, affärsmässig, engagerad, självgående och tekniskt intresserad är några egenskaper vi värderar högt hos dig som person.
 • Förmodligen är du tekniskt utbildad.
Vi erbjuder
 • Draka Kabel är Sveriges och världens ledande tillverkare av kabel och vi tror att med ditt entreprenörskap och med ditt positiva sätt kan du vara med och bidra till att utveckla segmentet Elnät inom företaget och den goda stämning som råder i teamet. Det finns internationella karriärsmöjligheter inom Prysmian Group och vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och tjänstebil.
Om företaget

Draka Kabel Sverige AB är sedan 2011 en del av Prysmian Group. Koncernen omsätter globalt ca 7 miljarder Euro och finns i 50 länder med ca 20 000 anställda. I Sverige har vi huvudkontor och tillverkning vid vår fabrik i Nässjö.
Vi är 160 anställda i Sverige. Prysmian Group är marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka och Prysmian. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt!

Sökord: Säljare, försäljningsingenjör, Sales Engineer, Produktchef, Distriktchef, Regionchef, KAM, Key Account Manager, Area Sales Manager, Account Manager, BAM, Business Account Manager, kabel, kablar, kraftkablar, högspänningskablar, kraftstyrkablar, luftledning, mellanspänning, högspänning, kraft, elkraft, elnät, energi, elnätsinstallatör
Denna tjänst är tillsatt!