Denna tjänst är tillsatt!

Säljare

Som Säljare / Regionchef på Epecon AB är du ansvarig för försäljningen inom Region Norr för våra produkter inom radiatorer, konvektorer, takvärme och luftridåer. Vi säljer både standard- och skräddarsydda produkter främst inom vattenburen värme. Dina kunder är VVS-konsulter, installatörer och grossister. Kontorsplats finns i Sollentuna. Tycker du om att resa i Norrland och göra affärer då är du mycket intressant för oss.

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvarar för att skapa marknadsplan, försäljning och lönsamhet för Region Norr. Regionen innefattar Gästrikland, Dalarna och Norrlandskusten. Räkna med 50 övernattningar/år. Du lägger själv upp resplaner med utgångspunkt från kontoret med bil eller flyg.
 • Huvudsaklig uppgift är att vara rådgivare och sälja såväl standard- som skräddarsydda produkter mot beslutsfattare och påverkare inom föreskrivande led och till beställare.
 • Besöksbokning, prisförhandlingar, kundträffar, mässor, uppföljning och att utbilda kunder ingår i tjänsten.
 • Har täta kontakter med säljsupport och Epecons Teknikavdelning som kan supporta dig i djupare tekniska frågor eller produktlösningar.
 • Kontorsplats finns i Sollentuna och du rapporterar till VD.
Din bakgrund/personlighet
 • Har erfarenhet av försäljning av VVS-produkter till konsulter, installatörer eller grossister. Fördjupade kunskaper inom VS eller ventilation är meriterande.
 • Trivs att arbeta i en norrländsk kultur och förstå att säljprocessen mot konsulter är långa och tidskrävande.
 • Skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer är något du brinner för. Du är teknikintresserad och lösningsorienterad.
 • Resultatinriktad, handlingskraftig, strukturerad och självgående är andra egenskaper som vi uppskattar hos dig som person.
 • Har kunskaper i Microsoft 365 och en god datavana.
Vi erbjuder
 • Vi är ett tight team på Epecon AB som arbetar på ett framgångsrikt och lönsamt familjeföretag med högt till tak och snabba beslut. Vi ser vår personal som en stor tillgång där man får möjlighet att arbeta självständigt och fritt med fokus på utveckling och tillväxt. Vill du vara med på vår framtidsresa?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och tjänstebil ingår.
Om företaget

Epecon marknadsför och säljer radiatorer och konvektorer för vattenburen värme. Vi är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige och omsätter årligen ca 150 MSEK. Epecon ingår i norska privatägda Lyngson-gruppen som utöver Epecon består av ett säljbolag i Norge och ett produktionsbolag i Lettland. Epecon och Lyngson-gruppen har en platt organisation och ger stort ansvar och stora möjligheter till samtliga anställda. Vi är idag 18 anställda och har en mycket låg personalomsättning.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, regionchef, Account Manager, Area Sales Manager, distriktschef, distriktchef, produktspecialist, specialistsäljare, konsult, VS-konsult, VVS-konsult, projektledare, produktchef, uppdragsledare, Key Account Manager, KAM, radiator, radiatorer, konvektor, konvektorer, takvärmepaneler, luftridå, energi, installatör
Denna tjänst är tillsatt!