Denna tjänst är tillsatt!

Säljare eftermarknad

Som säljare för vår eftermarknad kommer du att ansvara för bearbetning av våra befintliga kunder i Storstockholm. Du säljer Consiliums Säkerhets egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm. Vi expanderar och vi vill gärna ha dig ombord som kan utveckla relationen med våra befintliga kunder och skapa tillväxt. Vi ser fram emot att få träffa dig.

Dina arbetsuppgifter
 • Ta hand om våra befintliga kunders behov av utbyten, kompletteringar, serviceavtal och nya tjänster för säkerhetssystem inom brand- och gaslarm.
 • Kunder finns i sjukvården, industrin, hotell, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och skolor. Affärer görs ofta med installatörer men också med funktioner hos slutkunderna såsom; säkerhetsansvariga, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, drift- och underhållsansvariga.
 • Budget- och resultatansvar.
 • Säljprocessen alla delar: säljplanering, kundbokningar, behovsanalys, in-försäljning, offerter, förhandling, avtal, prognoser och uppföljning. Kunskaper om LOU är meriterande.
 • Utveckla en nära och långsiktig relation med kunderna där kompetens inom säkerhetsprodukter och system genererar förtroende och avslut i affärer.
 • Vid djupare tekniska diskussioner med kund stöttar våra tekniska experter i säljarbetet.
 • Du rapporterar till General Manager.
 • Kontorsplats finns i Hammarby Sjöstad i moderna och fräscha lokaler. Viktigast för oss är att du kan leverera resultat så vi är flexibla när det gäller kontorsplacering. Väsentligt är att du är tillgänglig och skapar en nära kontakt med kunderna.
Din bakgrund/personlighet
 • Erfarenhet från försäljning inom säkerhetsbranschen med goda säljresultat.
 • Uppskattar och utmanas av arbete med befintliga kunder för utveckling av långsiktiga relationer.
 • Goda kunskaper inom säkerhetssystem samt drivkraft och resultatfokus skapar affärsmöjligheter som till lönsamma affärer.
 • Kunskaper i entreprenadjuridik och i regelverk för säkerhetsklassade produkter och system.
 • Energisk, målmedveten, strukturerad, samarbetsvillig och social förmåga är personliga egenskaper som skall utmärka vår nya säljare på eftermarknad.
 • Har alltid ”för kundens bästa” i fokus.
Vi erbjuder
 • Sedan bolaget grundades 1912 har Consiliums huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Vi strävar efter att vara ett Great place to work och vi drivs framåt av våra grundvärderingar ’One global team’, ’We deliver’ och ’We take responsibility – I take initiative’. Vill du vara med på vår tillväxtresa?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, Främst inom marin, transport och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är omkring 750 anställda på 50 kontor i 21 länder och omsätter 1445 MSEK.
www.consiliumsafety.com
Consilium Säkerhet är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium-koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Consilium Säkerhet hanterar allt från projektering och försäljning till installation och service och har kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg samt Stockholm.
Consilium Säkerhet Öst ansvarar för försäljning, leverans och support till kunder i Stockholmsregionen, Vi har en stor kundbas av brandlarmsystem och fokuserar på service till dessa kunder samt på nykundsförsäljning. Våra kunder finns bland annat inom segmenten; sjukvård, industri, hotell, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och skolor.
Stockholmsverksamheten med 22 anställda och en omsättning på ca MSEK 50 är inne i en kraftfull expansionsfas och vi söker nu nya medarbetare till ett antal nyckelpositioner.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, distriktsäljare, regionchef, fältsäljare, utesäljare, KAM, brand, brandlarm, säkerhet, säkerhetssystem, gaslarm, säkerhetsprodukter, passersystem, larm, inbrottslarm
Denna tjänst är tillsatt!