Denna tjänst är tillsatt!

Säljare nykund

Som säljare till nya kunder – Hunter – kommer du att ansvara för bearbetning av främst elinstallatörer, fastighetsbolag och konsulter och sälja Consilium Säkerhets egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm. Vi är verksamma i Storstockholmsregionen. Vi expanderar och vill gärna ha dig ombord som ”triggas” av att skapa nya relationer och tillväxt.

Dina arbetsuppgifter
 • Hitta och identifiera behov av nyinstallation eller utbyte av konkurrerande brand- och gaslarm hos potentiella kunder. Presentera och sälja in Consilium Säkerhets brandlarmslösningar till främst elinstallatörer för deras entreprenadanbud samt till konsulter i föreskrivande led.
 • Andra viktiga kundsegment som skall bearbetas är bl a byggbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industrier och kommunal/offentlig verksamhet.
 • Du har ett budget- och resultatansvar.
 • Som nykundssäljare kommer du ansvara för säljprocessen alla delar: säljplanering, kundbokningar, behovsanalys, in-försäljning, offerter, förhandling, avtal, prognoser och uppföljning. Kunskaper om LOU är meriterande.
 • Skapa en nära och långsiktig relation med kunder där din kompetens inom säkerhetsprodukter och system genererar förtroende och avslut i affärer.
 • Vid djupare tekniska diskussioner med kund hjälper våra tekniska experter till i säljarbetet.
 • Rapporterar till General Manager.
 • Kontorsplats finns i Hammarby Sjöstad i moderna och fräscha lokaler. Viktigast för oss är att du kan leverera resultat så vi är flexibla när det gäller kontorsplacering. Väsentligt är tillgänglighet för att skapa en nära kontakt med kunderna.
Din bakgrund/personlighet
 • Erfarenhet från nykundsförsäljning inom säkerhetsbranschen med goda säljresultat.
 • Lätt för att skapa kontakt med nya människor.
 • Kunskap inom säkerhetssystem paketerat med ditt driv och resultatfokus skapar affärsmöjligheter som leder till avslut.
 • Kunskaper i entreprenadjuridik och i regelverk för säkerhetsklassade produkter och system.
 • Energisk, målmedveten, strukturerad, samarbetsvillig och social är viktiga personliga egenskaper hos vår nya nykundssäljare.
 • Har alltid ”för kundens bästa” i fokus
Vi erbjuder
 • Sedan bolaget grundades 1912 har Consiliums huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Vi strävar efter att vara ett Great place to work och vi drivs framåt av våra grundvärderingar ’One global team’, ’We deliver’ och ’We take responsibility – I take initiative’. Vill du vara med på vår tillväxtresa?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, Främst inom marin, transport och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är omkring 750 anställda på 50 kontor i 21 länder och omsätter 1445 MSEK.
www.consiliumsafety.com
Consilium Säkerhet är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium-koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Consilium Säkerhet hanterar allt från projektering och försäljning till installation och service och har kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg samt Stockholm.
Consilium Säkerhet Öst ansvarar för försäljning, leverans och support till kunder i Stockholmsregionen, Vi har en stor kundbas av brandlarmsystem och fokuserar på service till dessa kunder samt på nykundsförsäljning. Våra kunder finns bland annat inom segmenten; sjukvård, industri, hotell, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och skolor.
Stockholmsverksamheten med 22 anställda och en omsättning på ca MSEK 50 är inne i en kraftfull expansionsfas och vi söker nu nya medarbetare till ett antal nyckelpositioner.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, distriktsäljare, regionchef, fältsäljare, utesäljare, KAM, brand, brandlarm, säkerhet, säkerhetssystem, gaslarm, säkerhetsprodukter, passersystem, larm, inbrottslarm
Denna tjänst är tillsatt!