Denna tjänst är tillsatt!

Säljare

Är du tekniskt kunnig inom klimatlösningar och kundintresserad? Då vill vi träffa dig! Som teknisk systemsäljare junior / senior på vår fastighetsavdelning Mitsubishi Electric Professionals, MELpro, kommer du att sälja systemprodukter såsom kylmaskiner, värmepumpar, energilösningar och klimatlösningar till konsulter och fastighetsägare. Dina kunder finns i Storstockholm och Mälardalen.

Dina arbetsuppgifter
 • Din huvudsakliga uppgift är att vara rådgivare och sälja tekniska lösningar mot beslutsfattare och påverkare inom konsultledet (kyla-, VVS, energi) och fastighetsägare. Försäljning sker via besök och inkommande förfrågningar.
 • Du presenterar, informerar och lämnar underlag/förslag på tekniska lösningar för Mitsubishi Electrics systemprodukter såsom kylmaskiner, värmepumpar samt energi- och klimatlösningar som sker i direkt och indirekt samverkan. Du får intern support inom MELproteamet där specialistkompetens och CAD resurser finns.
 • Besöksbokning, offerthantering, kundträffar, uppföljning och att utbilda dina kunder ingår i tjänsten.
 • Det finns kontorsplats för dig på vårt huvudkontor i Sollentuna.
 • Du rapporterar till Melpro Team Leader.
Din bakgrund/personlighet
 • Har förståelse för teknisk konstruktion och eller har arbetat med teknisk försäljning av system i samverkan inom ex värme, kyla, ventilation, energi, styr och regler eller liknande. Du kan vara både junior och senior.
 • Har ett stort intresse för att skapa nya affärsrelationer och utveckla befintliga kunder.
 • Gillar att göra presentationer och hålla utbildningar inför grupper.
 • Målinriktad, lösningsorienterad, kommunikativ, flexibel, strukturerad och självständig är andra egenskaper som vi uppskattar hos dig som person. Du är en lagspelare.
 • Du är en van datoranvändare och du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi arbetar i SAP och affärssystemet Lime.
Vi erbjuder
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför arbetar vi mot gemensam gruppbonus. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 12 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, Area Sales Manager, distriktschef, produktspecialist, specialistsäljare, konsult, konstruktör, projektör, projektledare, uppdragsledare, Key Account Manager, KAM, installatör, VVS, kyla, kyl, kylteknik, kylaggregat, aggregat, värme, värmeteknik, HVAC, ventilation, luftventilation, luftkonditionering, AC, aircondition, energi, fastighetsteknik, fastighetssystem, installation, inomhusklimat, luft-luft, luft-vatten, luftvatten
Denna tjänst är tillsatt!