Denna tjänst är tillsatt!

Servicechef

Som Servicechef i Storstockholm är du ansvarig för 12 kompetenta brandtekniker som skall bli fler. Consilium Säkerhet utvecklar, tillverkar och säljer egna säkerhetssystem inom brand- och gaslarm för fastigheter och industrier i olika miljöer. Du ingår i ledningsgruppen och du får möjlighet att bidra med din kompetens inom brandlarm. Med ditt moderna ledarskap ser du till att skapa tillväxt. Vi vill gärna se dig ombord på vår tillväxtresa.

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvarig för att fördela resurser till projekten där teknikerna utför projektering, installation, driftsättning och underhåll av brand- och gasdetekteringssystem samt för uppföljning av teknikernas arbetsresultat.
 • Motivera, kompetensutveckla och nyrekrytera tekniker.
 • Övergripande ansvar för serviceuppdrag med planering av resurser, återkopplingar till kund, fakturering mm.
 • Ansvar för serviceavdelningens lönsamhet, kvalitet, arbetsmiljö och att effektivera arbetssätt och rutiner med fokus på ekonomi.
 • Våra säljare bearbetar marknaden och projektledarna ansvarar för projekten. Du kommer att ha en nära kontakt med projektledarna med fördelning av tekniker-resurser. Serviceuppdrag kommer in direkt till serviceavdelningen som du ansvarar för att fördela inom gruppen.
 • Omfattande externa kontakter med kunder och underleverantörer samt besök ute på de pågående uppdragen hos din personal.
 • Du rapporterar till General Manager och du ingår i ledningsgruppen.
 • Kontorsplats finns i Hammarby Sjöstad i moderna och fräscha lokaler. Viktigast för oss är att du kan leverera resultat så vi är flexibla när det gäller varifrån du utför arbetet. Väsentligt är att du är tillgänglig och skapar en nära kontakt med teknikerna och kunderna.
Din bakgrund/personlighet
 • Erfarenhet från en ledande roll med personalansvar inom installationer och driftsättning av brandlarm.
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridik och i regelverket som råder för brand- och utrymningslarm.
 • Ett modernt och tydligt ledarskap som får personalen att växa och utvecklas på individnivå och som team. Engagemang och förmåga att motivera andra är en nyckelkompetens.
 • Erfarenhet av att skapa effektiva arbetsflöden sett ur ett ekonomiskt perspektiv.
 • Energisk, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd, stresstålig och social är viktiga personliga egenskaper hos vår nya Servicechef som har kunden i centrum.
Vi erbjuder
 • Sedan bolaget grundades 1912 har Consiliums huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Vi strävar efter att vara ett Great place to work och vi drivs framåt av våra grundvärderingar ’One global team’, ’We deliver’ och ’We take responsibility – I take initiative’. Vill du vara med på vår tillväxtresa?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
Om företaget

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, Främst inom marin, transport och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är omkring 750 anställda på 50 kontor i 21 länder och omsätter 1445 MSEK.
www.consiliumsafety.com
Consilium Säkerhet är ett marknads- och försäljningsbolag inom Consilium-koncernen och vi erbjuder högteknologiska säkerhetssystem inom brand- och gaslarm, med såväl enskilda delar som totalt integrerade säkerhetslösningar. Consilium Säkerhet hanterar allt från projektering och försäljning till installation och service och har kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg samt Stockholm.
Consilium Säkerhet Öst ansvarar för försäljning, leverans och support till kunder i Stockholmsregionen, Vi har en stor kundbas av brandlarmsystem och fokuserar på service till dessa kunder samt på nykundsförsäljning. Våra kunder finns bland annat inom segmenten; sjukvård, industri, hotell, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och skolor.
Stockholmsverksamheten med 22 anställda och en omsättning på ca MSEK 50 är inne i en kraftfull expansionsfas och vi söker nu nya medarbetare till ett antal nyckelpositioner.

Sökord: entreprenadchef, produktionschef, installationschef, servicechef, arbetschef, arbetsledare, avdelningschef, platschef, projektchef, brand, brandlarm, säkerhet, säkerhetssystem, gaslarm
Denna tjänst är tillsatt!