Denna tjänst är tillsatt!

Serviceledare / Säkerhetsledare

Du blir budget- och resultatansvarig för filialens säkerhetsavdelning i Stockholm som består idag av 8 medarbetare. Vi ska växa till minst det dubbla. Som serviceledare / säkerhetsledare är du ansvarig för att skapa affärer, förse dina medarbetare med projekt och följa upp ekonomi/lönsamhet. Du skapar ett nära samarbete med Assemblins entreprenadavdelning för att kunna erbjuda säkerhetsprodukter och tjänster tidigt i en upphandling. Assemblin El erbjuder entreprenad, service och underhåll inom el, elteknik, säkerhet, brand och data / telecom för fastigheter, anläggningar och industrier.

Dina arbetsuppgifter
 • Som chef över serviceavdelningen inom säkerhet (inbrott- och passagesystem, brand, CCTV) och data/telecom ingår försäljning/kundbearbetning, hitta samarbetspartner, förhandla, teckna långsiktiga och bindande serviceavtal samt förse dina medarbetare med serviceuppdrag.
 • Leda, motivera och utveckla/utbilda dina medarbetare. Du kommer ibland att driva egna serviceprojekt.
 • Du följer noggrant upp att pågående projekt håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan samt månar om att kunderna är nöjda.
 • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Du ansvarar för att rekrytera personal.
 • Du rapporterar till filialchefen inom service. Vårt kontor ligger i Solna där du har din kontorsplats.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet av service inom säkerhetsbranschen. Har du haft personalansvar är det meriterande. Du kan även ha arbetat som projektledare eller säljare och vill ta nästa steg och få leda och utveckla en grupp.
 • Du har goda kunskaper inom säkerhetsprodukter och tjänster.
 • Du har kalkyl- och förhandlingsvana. För dig är en affär komplett först när ett serviceavtal är tecknat.
 • Assemblin arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/4PS och vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Affärsmässig, kommunikativ, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd och social är några utmärkande drag som du har som person.
Vi erbjuder
 • Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet. Vi erbjuder marknads-mässiga lönevillkor.
Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

Sökord: servicechef, serviceledare, avdelningschef, chef, team leader, säkerhetsledare, projektledare, säljare, KAM, Key Account Manager, service, entreprenad, installation, CCTV, brand, passage, inbrott, säkerhet, tele, data, bygg, industri, telecom, styr- och regler, FM, facility management
Denna tjänst är tillsatt!