Denna tjänst är tillsatt!

Teknisk säljare

Du kommer att ingå i vårt framgångsrika svenska team som säljer till ledande produktföretag inom industrin. Du arbetar idag som utesäljare eller som innesäljare, teknisk support eller projektledare och känner dig redo för att ta nästa steg och bli utesäljare. Vi ger dig all support för att utvecklas till en lyckosam teknisk utesäljare.

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment.

Dina arbetsuppgifter
 • Du erbjuder marknaden ebm-papst:s starka varumärke inom fläktar och elmotorer.
 • Du träffar konstruktörer, inköpare och produktionstekniker. Till din hjälp finns teknisk support.
 • Bearbeta produktföretag inom följande industrier: ventilation, kyla, värme, elektronik och medicinteknik.
 • Bearbeta både befintliga och nya kunder. Du uppdaterar dem med produktnyheter och driver gemensamma projekt.
 • Du har ansvar för ett flertal kunder och genomför 2-3 kundbesök per vecka.
 • Deltar i mässor och seminarier.
 • Du rapporterar till försäljningschefen i Stockholm (Järfälla) och kommer knytas till vårt huvudkontor.
Din bakgrund/personlighet
 • Du har erfarenhet från försäljning inom industrin. Har du kunskaper inom ventilation, kyla eller värmepumpar är det meriterande men inget krav.
 • Trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att både utveckla befintliga och skapa nya affärsrelationer.
 • Har goda kunskaper i engelska.
 • Resultatinriktad, samarbetsvillig och med eget driv är egenskaper som vi uppskattar hos dig som person.
Vi erbjuder
 • Detta är en ypperlig chans att få representera ett företag som är världsledande i sin bransch. Vi på ebm-papst ser personalen som en tillgång och har därför genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket inkluderande tjänstebil och en gedigen introduktion. Vi satsar på våra anställda och kan erbjuda rätt person utveckling inom koncernen.
Om företaget

Moderbolaget i ebm-papst-koncernen finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla utanför Stockholm. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Järvsö, Ljungby, Växjö, Älvsbyn och Örebro. Totalt har ebm-papst ca 14000 anställda i ca 50 länder och omsätter ca 1,9 miljarder Euro. I Sverige är vi 65 medarbetare och har en omsättning på drygt 350 miljoner kronor. Vår GreenTech-strategi innebär att vi arbetar för en hållbar utveckling och i november 2013 utsågs ebm-papst till Tysklands mest hållbara företag med den prestigefyllda utmärkelsen The German Sustainability Award.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, AM, energiingenjör, Key Account Manager, KAM, distriktschef, distriktchef, regionschef, regionchef, Area Sales Manager, affärsområdeschef, produktchef, produktspecialist, innesäljare, projektledare, teknisk support, offertingenjör, konsult, HVAC, Heating Ventilation Air Conditioning, ventilation, värme, kyla, aggregat, ventilationsaggregat, luftrenare, fläkt, klimat, värmepumpar, elektronikkylning, elektromekanik, elmotor, elmotorer, industri, industriteknik, medicinteknik, Industrial Air Technology, fan, ebmpapst, OEM
Denna tjänst är tillsatt!